Joskus

Joskus
Logo

1.5.15

Vesi ja suola - osa 1

Päivitys 1.5.2015
Alkuperäinen Vesi ja suola artikkeli on aika pitkä, ja arvelen, että sen lukemiseen on kenties vaikeaa varata tarpeeksi aikaa nyt kun kaikki tuntuu vain lyhenevän ja siirtyvän kuvien käyttöön.
Olen jakanut jutun kolmeen osaan, jolloin lukijan on helpompi seurata.. Toivon, että tästä "jakotoimenpiteestä" on iloa lukijalle.

Päivitys 2012 
Tämä suola- ja vesiartikkeli aiheutti aikoinaan sen, että tämä vaaleanpunainen Himalayan suola löysi tiensä sekä Suomeen että Ruotsiin.  Olen nähnyt joidenkin yritysten käyttävän tätä artikkelia, ilman, että kukaan on koskaan pyytänyt lupaa siihen. Artikkelia on myös käytetty siinä yhteydessä kun markkinoidaan Boliviasta tuotua ns. ruususuolaa. On huomattava, että allaolevassa artikkelissa kerrotut tutkimustulokset perustuvat nimenomaan Himalaya suolan käyttöön.
Gracia Penttinen, 2012

Vesi ja suola
Vesi ja suola - nämä todelliset elämän ylläpitäjät planeetallamme ovat viimeisen sadan vuoden aikana tulleet niin jalostetuiksi ja epäluonnollisiksi, että voimme tässä yhteydessä etsiä niistä suurimman osan terveyden tai sairauden alkusyistä.

Tiedekään ei enää käytä tärkeimmästä elintarvikkeestamme vedestä pelkästään sen kemiallista kaavaa H2O. Samoin ei suolaakaan kuvata vain NaCl kaavalla. Kuvauksella elävä vesi tai elävä suola on jo nykyään myös tieteellisen oikeutuksensa.

Näistä asioista puhui saksalainen akateemikko Peter Ferreira esitelmäsarjansa puitteissa. Hän kertoi myös tuloksista, joihin hän oli päätynyt tutkimusprojektinsa yhteydessä. Hän on suorittanut tätä tutkimusta amerikkalaiselle tutkimuslaitoksella jo kaksi vuotta biofyysikon ominaisuudessa. Tässä yhteydessä hoidetaan Suolakaivos-kylpylässä Berchtesgadenissa Etelä-Saksassa 400 potilasta ainoastaan veden ja suolan avulla.

Tri Enza Cicollo
Tutkimus suoritetaan täysin tieteellisellä pohjalla yhteistyössä itävaltalaisen Ludwig-Boltzmann segmenttitutkimusinstituutin kanssa. Kyseinen instituutti tutkii potilaat tarkasti, joten myös koululääketieteellinen tapahtumien kulku on valvottu. Projektin vesiasiantuntijat ovat tunnettu tiedemies ja biofyysikko Wolfgang Ludwig ja italialainen biologi, tri Enza Cicollo. Tohtori Cicollo on tutkinut viimeisimmän 20 vuoden aikana erilaisten pyhien vesien ja lähteiden värähtelytaajuusmalleja. Hänen ansiostaan Italiassa on jo 14 valovesikeskusta, joissa käytetään ainoastaan pyhiä vesiä terapioiden yhteydessä lääketieteellisen valvonnan alaisena 

Peter Ferreira kokemuksistaan projektin yhteydessä
"Tutkimustemme yhteydessä emme keskity mihinkään erityiseen "vesi-  tai suolamerkkiin". Kysymyksessä on se paljon syvempi merkitys, joka meidän on tunnistettava uudelleen veden ja suolan yhteydessä. Minulle merkittäviä tässä yhteydessä ovat veden ja suolat kyvyt, jossa yhteydessä on paljon muutakin taustalla, kuin mitä olemme pystyneet tieteellisesti edes tajuamaan. Vesiteemasta on viimeisimpien vuosien aikana jo julkaistu kirjallisuutta. Vaikka suolateema on aivan yhtä tärkeä, siitä ei löydy kirjoja juuri lainkaan. Siksi käsittelen esitelmissäni vesiaiheen lisäksi suola-aihetta perusteellisimmin.

Peter Ferreira
Biofysiikka
Ennen kuin syvennyn tarkemmin aiheeseen vesi ja suola, haluan kertoa lyhyesti mitä ymmärrämme käsitteellä biofysiikka, jotta voimme ymmärtää jatkon, ei ainoastaan tieteellisesti, vaan myös yleistiedollisesti.

Biofyysikkojen toimintakenttä on elävä organismi, olivatpa kyseessä sitten kasvit, eläimet tai ihmiset. He tutkivat asian elollista puolta. Kun tutkimme esim., vain materiaa, voimme järkevästi ajatellen ymmärtää vain materiaa. Tällä materian ja energian raja-alueelle on kysymyksessä biofysiikka. Se mitä kutsumme nimellä elämä, kuvaamme fysiikassa energiana. Nyt tunnemme kuitenkin fysiikan avulla, että emme voi hävittää energiaa. Fysiikasta tunnemme muuttuneet olotilat. Ja koska emme voi hävittää energiaa, emme voi oikeastaan hävittää elämääkään. Tässä yhteydessä minulle on tärkeä tapa, jolla tarkkailen materian ja energian luonnollisten yhteyksien tärkeysjärjestystä. Näin ollen elintarvikkeiden (sananmukaisesti saksan sana Lebensmittel = elämänvälittäjä) tarkoitus on välittää elämää. Ja kun elintarvike ei enää ole elävä tarvike, vaan valmistustapansa perusteella vain "kuolintarvike", voi se ainoastaan välittää kuolemaa. 

Kaikkein paras esimerkki tästä on maito. Tästä on olemassa mahtavia tieteellisiä tutkimuksia. Käytämme vaikka esimerkkiä emolehmää, joka juuri on vasikoinut ja valmistautuu antamaan vasikkansa imeä, jotta se kasvaisi. Mutta jos nyt otammekin tämän emolehmän maidon, sekoittamatta sitä yhdenkään muun lehmän maitoon. Viemme maidon meijeriin pastöroitavaksi. Ts. se käy vain läpi sen prosessin, jonka lainsäätäjät ovat vahvistaneet tehtäväksi maidon myyntiä varten. Pastöroinnin jälkeen annamme emolehmän maidon vasikalle juotavaksi. Viimeistään kolmen viikon päästä tämä vasikka on kuollut. Miettikäämme tapahtunutta! Tarvitsiko vasikka maidossa olevaa kalkkia ja valkuaista, vai alkuperäisessä maidossa ollutta elämää? Samalla kun hajotamme maidon rakenteen, tuhoutuu myös tämän nesteen geometrinen rakenne. Ja siellä missä geometrinen rakenne puuttuu, sieltä puuttuu myös energia. 

Näin meidän on kriittisesti valaistava lisäravintoaineiden biofysikaaliset yhteydet. Jopa luonnollisten vitamiinien yhteydessä on huomioitava niitä ylläpitävä rakenne, ts. onko niissä ylipäänsä enää elämää. Lisäravinteiden koko kenttää tarkastellaan valitettavasti liian usein pelkästään biokemiallisesti. Mutta nyt mukaan tulee myös biofysiikka. 

Elintarvikkeita vai kuolintarvikkeita
Sillä mistä tässä nyt oikeastaan onkaan kysymys? Tarvitsenko tämän vitamiinin vai tarvitsenko vitamiinin sisältämän informaation? Loppujen lopuksihan biofysiikassa on kysymyksessä energia, ja niinpä vastaus edelliseen kysymykseen onkin "informaatio", ts. sähkömagneettinen värähtelytaajuusmalli. 

Tässä yhteydessä on pelkästään kysymyksessä ainoastaan samojen, tosin erilaista alkuperää olevien aaltopituuksien varastoiminen, jotta niillä olisi resonanssivaikutus kehoomme, pystyäksemme näin nostamaan sen energiatasoa. On kysymys siitä, että annamme itsellemme sellaisia elintarvikkeita (elämän välittäjiä), joilla on samat ominaisuudet kuin meillä itsellämme. Ainoastaan näin pystyy syntymään resonanssivaikutus kehossamme. Mutta jollei tätä resonanssia ole, seuraus elintarvikkeen nauttimisesta on täysin vastakkainen, resonanssin asemasta nautimme dissonanssin. Seurauksena tästä on se, että ravinnosta jää jälkeen kuona-aineita. Keholtamme vaaditaan suunnatonta energiamäärää, jotta se pystyy työstämään nämä elintarvikkeet, jotka itse asiassa ovat "kuolintarvikkeita". Meiltä kuluu arvokasta energiaa, sen sijaan että olisimme saaneet sitä elävien elintarvikkeiden välityksellä. Meidän on otettava huomioon myös ne yhteydet, jotka ovat johtaneet siihen, että energia materialisoituu.

Materia on riippuvainen sitä muodostaneesta energiasta. Materia on värähtelevää energiaa. Tämän värähtelyn yhteydessä syntyy värähtelytaajuus, niin sanottu aaltopituus. Tämä aaltopituus, energia, sähkövirta on minulle tärkeää, koska tunnemme sen myös sähkön yhteydessä. Sähköstä tunnemme edelleenkin vain sen vaikutuksen. Valo palaa - mutta sähköä itseään emme pysty näkemään. Emme voi laittaa sitä pussiin - ja siitä huolimatta tiedämme, että sitä pystytään mittaamaan. Tämä sähkö, elämä, virtaa myös kohomme läpi. Ihmisakun, kehomme, on oltava fysikaalisessa mielessä ladattu. Jollei akkumme ole ladattu, kuvaamme vajausta jonkin sairauden nimellä.

Koululääketieteellisesti tunnemme jo enemmän kuin 40.000 erilaista sairautta. Itse asiassa kysymyksessä on kuitenkin vain terveys tai sairaus, yksikössä ilmaistuna. Emmehän puhu useammista terveyksistäkään. Ja niinpä sairaus ei ole mitään muuta kuin häiriö energiassa, häiriö elämässä. Tämä häiriö ilmenee oireen muodossa. Mutta kun taistelemme jatkuvasti tätä oiretta vastaan, emme itse asiassa ole tunnistaneet sairauttamme lainkaan. Kun menemme lääkäriin, hän kysyy meiltä: "Jahah, mikäs teitä vaivaa?"(Suora käännös vastaavasta saksankielisestä kysymyksestä on: "mitä teiltä puuttuu?"). Tässä yhteydessä puhetapamme paljastaan asian selvästi - meiltä puuttuu jotain, meitä vaivaa jokin. Meiltä puuttuu energiaa, meiltä puuttuu, elämänenergiaa. Oireen käsittely ei auta paljoakaan. Meidän on päästävä käsiksi todelliseen syyhyn.

Tajuntamme yltää yhteen miljardisosaan 
Vuonna 1984 sveitsiläinen atomifyysikko, tohtori Carlo Rubbia sai Nobelin palkinnon, siksi, että hän oli löytänyt laskettavissa olevan luonnollisen vakion, jonka avulla voidaan esittää matemaattisesti suhteenmittaus materian ja sen muodostaneen energian välillä. Tämä suhde on noin yksi:yksi miljardi. Tämä merkitsee myös samanaikaisesti sitä, että me ihmiset yhä edelleen tajuamme vain yhden miljardiosan todellisuudesta. Sähkö on myös energiaa, näemme vain sen vaikutuksen - ja siitä huolimatta hyväksymme tässä yhteydessä mitattavan sähkön.  

Kuvitelkaamme seisovamme elävän ihmisen (kehon) vieressä. Jos tutkisimme tämän ihmisen kehon koululääketieteellisesti sen koostumuksen perusteella aina elementtien tasolle, ja tämä tutkimamme ihminen kuolisi seuraavien 5 minuutin aikana, jonka jälkeen sama tutkimus tehtäisiin uudelleen. Lopputulos olisi edelleen täsmälleen sama kuin 5 minuuttia ennen hänen kuolemaansa. Meidän on kysyttävä itseltämme, mikä energia, mikä voima, mikä järjestysmuoto pitää tätä kaikkea yllä, jotta materia pysyy koossa siten, että se pystyy muodostamaan ihmisen kehon? Jos tätä järjestysmuotoa ei ole, seurauksena on rappeutuminen.

Kiteytynyt ykseys  
Ja nyt alkaa todellinen luonnontiede. Fysiikassa puhumme mekaanisista yhteyksistä. Fysiikka rakentuu mekaniikalle, mekaniikka pyörälle, ja pyörä ympyrälle - ja ympyrän tarvitsemme, jotta pystymme toistamaan. Jos aina päädymme samaan tulokseen, sanomme, että "asia on tieteellisesti todistettu". Mutta tätä ympyrää emme löydä luonnosta. Luonnosta tunnemme vain spiraalin. Palaamme tosin aina saamaan pisteeseen - mutta aina eri tasolla, niin kuin on laita vuodenaikojen suhteen. Kesä tulee joka vuosi - ja kuitenkin tiedämme että jokainen kesä on aina uusi. Myös meidän elimistömme rakentuu spiraalille. Tämän tiedämme DNA:stamme, joka on geneettinen perintötekijäinformaatiomme. Täsmälleen saman spiraalimuodon tapaamme myös vedestä, silloin kun se virtaa vapaasti elävänä vetenä spiraalinmuotoisessa liikkeessään. 
  
Haluaisin vielä palata ykseyteen takaisin ennen kuin jatkan aiheesta vesi. Luonnossa löydämme siis sellaisia järjestysmuotoja. Nämä järjestysmuodot tunnemme myös matematiikasta. Eräs matematiikan osa-alue on geometria. Ajatelkaamme tämän sanan merkitystä, mikä voimme todeta silloin? Geo=maa, metria= massa, maamassa. Tähän kätkeytyy jumalainen maamassa, mille geometria rakentuu, kuten jo tiedämme kaikista platonilaisista kappaleista. Sillä siellähän energia on oikeastaan alkanut materialisoitua kiteytymisen kautta. Jos nyt katselemme kidettä - kristallia vaikkapa vuorikidettä, voimme todeta, ettei ole olemassa kahta samanlaista vuorikidettä. Toisaalta tiedämme kuitenkin, että jokainen näistä vuorikiteistä on geometriseltä rakenteeltaan täsmällinen ja kuuluu näin platonisiin kappaleisiin. Tässä yhteydessä kysymyksessä on pii, silikaatti. Tosin meidän olisi kysyttävä mikä on se taustavoima, joka saa aikaan sen, että tämä vuorikide on rakenteeltaan täydellisen geometrisesti tarkka. Minua kiinnostaa tämä kiteen täydellinen geometria.

Nyt kysytte mahdollisesti mitä tällä on tekemistä veden ja suolan kanssa? Sillä on erittäin paljon tekemistä veden ja suolan kanssa. Vesi on turmeltumattomassa tilassa kiderakenteinen. Sanoin teille aluksi, ettei minua kiinnosta mikä tahansa vesi, vaan veden ja suolan kyky välittää energiaa, eli informaatiota. Tällaiseen kiteeseen kätkeytyy toden totta informaatiosisältö, energia, jota mitataan fysiikassa piezosähköisyytenä, ja joka on geometriseltä rakenteeltaan sidottu.

Materiaalisessa mielessä kehitys alkaa järjestysluvulla yksi, eli vedyllä. Vesi on muodostunut vedystä. Vesimolekyyli H2O:ssa on kaksi osaa vetyä ja yksi osa happea. Tämä on geometriaa. Vesimolekyyli muodostaa täydellisen tetraedrin, jossa on neljä samanlaista kolmion muotoista sivua, joilla on tietynlainen järjestys. Tetraedrissä löydämme kulmaluvun 104,7 o. Jos asetamme neljä tällaista tetraedriä vierekkäin, mitä siitä syntyykään? Täsmällinen Keopsin pyramidi, jonka kulmat ovat 52o. Pyramidinrakentajilla on varmasti ollut jotain tärkeää mielessään.

Vesi ja suola - osa 2 - vesi
Vesi ja suola - osa 3 - suola

Nämä osat yhdessä muodostavat yhteenvedon useista Peter Ferreiran esitelmistä kesällä 2001 Brechtesgadenissa. 

© Marion Kuprat  Käännös ja muokkaus: ©Gracia Penttinen
Artikkelin  vapaa jakaminen on sallittu, niin kauan kuin sen teksti säilytetään kokonaisuudessaan ja sisältöä muuttamatta,  ja jos sen kirjoittaja - Gracia Penttinen - ja tämä blogisivu mainitaan. 
 
Koko artikkeli "Vesi ja suola" on julkaistu kahdesti Minä Olen lehdessä
KirjaWasser & Salz- Urquell des Lebens, Dr.med Barbara Hendel & Peter Ferreira
Barbara Hendel on tämän jälkeen julkaissut itse kirjoittamanssa kirjan Himalaysuolasta. Saksalaisilla kirjamarkkinoilla on vuosien mittaan ilmestynyt useita Himalayan suolasta ja sen käytöstä kertovia kirjoja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar