Joskus

Joskus
Logo

1.5.15

Vesi ja suola - osa 2 vesi

Päivitys 1.5.2015
Alkuperäinen Vesi ja suola artikkeli on aika pitkä, ja arvelen, että sen lukemiseen on kenties vaikeaa varata tarpeeksi aikaa nyt kun kaikki tuntuu vain lyhenevän ja siirtyvän kuvien káyttöön.
Olen jakanut jutun kolmeen osaan, jolloin lukijan on helpompi seurata.. Toivon, että tästä "jakotoimenpiteestä" on iloa lukijalle.

Päivitys 2012 
Tämä suola- ja vesiartikkeli aiheutti aikoinaan sen, että tämä vaaleanpunainen Himalayan suola löysi tiensä sekä Suomeen että Ruotsiin.  Olen nähnyt joidenkin yritysten käyttävän tätä artikkelia, ilman, että kukaan on koskaan pyytänyt lupaa siihen. Artikkelia on myös käytetty siinä yhteydessä kun markkinoidaan Boliviasta tuotua ns. ruususuolaa. On huomattava, että allaolevassa artikkelissa kerrotut tutkimustulokset perustuvat nimenomaan Himalaya suolan käyttöön.
Gracia Penttinen, 2012

Vesi
Vesimolekyylissä on puhtainta valoenergiaa. Nämä miljardit biofotonit, valokvantit, ovat jokaisessa vesimolekyylissä eri tavalla ryhmittyneet. Siksi ei koskaan löydy kahta samanlaista vesimolekyyliä. Ja kuitenkin sanomme huolimattomasta: sehän on vain H2O:ta.

Vesi järjestäytyy molekyylirakenteensa avulla. Itse asiassa vesi muodostuu kahdesta eri vedestä, rakenteista I ja II. Rakenteen II mukaan järjestäytynyttä vettä kutsumme tieteellisessä mielessä "kiteiseksi vaiheeksi". Mitä korkeampi veden kiteinen rakenne on, sitä suurempi on sen informaatiosisältö mitattavien värähtelytaajuuksien muodossa. Vedessä pystytään todella mittaamaan sähkömagneettisia värähtelyjä. Mielenkiintoista on todeta, että nämä samat värähtelytaajuudet esiintyvät myös kehossamme. Kun vesi liikkuu luonnollisessa perusmuodossaan, silloin siinä virvelöityy samalla energioita, eli implosiivisia valokvantteja, joka ”levitoivat” tällä tavalla ylöspäin. Ennekuin vesi on "kypsää" ja pulppuaa ylös maan uumenista, toisin sanoen, ennen kuin se pystyy levitoimaan lähdesuonien kautta pintaan, se kuljettaa mukanaan maan sisältä geomagneettisia värähtelytaajuusmalleja, eli kaiken sen informaation, jota ilman vesi ei ole kypsää.

Tunnemme veden erilaisia olomuotoja, kaasunmuotoisena, kuten esim. vesihöyry, juoksevana, tavallisena vetenä ja jäänä. Korkein tiheys vedellä on lämpötilassa 4 oC. Jospa nyt pohtisimme lunta. Kun tarkastelemme lumihiutaletta elektronimikroskoopin alla, näemme sen täydellisen geometrisen rakenteen. Mikä energia saa aikaan sen, että lumihiutale näyttää juuri sellaiselta kuin se näyttää. Kuka on pitänyt huolen siitä, että sillä on tämä täydellinen rakenne? On todella mielenkiintoista, ettei ole olemassa kahta samanlaista lumihiutalettakaan. Ja kuitenkin kaikki on pohjaltaan samaa H2O:ta. On varmasti vielä hämmästyttävämpää huomata, että jos tämä sama lumihiutale sulatetaan luonnollisella tavalla, sen informaatiosisältö ei muutu ollenkaan. Niinpä siitä tulee taas aivan samanlainen lumihiutale, kun se jäätyy uudelleen. Tämä tapahtuu aina näin, vaikka ei ole olemassa kahta samanlaista lumihiutaletta. Kuinka tämä on mahdollista? Lumihiutale pystyy muistamaan alkuperänsä. Mahtaa kuulostaa uskomattomalta, mutta vedellä on todella muisti. Tämä muisti on sidottu geometriaan, sillä vain geometria pystyy varastoimaan tietyn informaatiosisällön. Veden geometrian järjestäytyneisyys heijastaa sen informaatiosisältöä. Tämä on meille veden yhteydessä kaikkein tärkein tieto. Meidän ei siis vain pidä juoda vettä ollaksemme terveempiä, vaan meidän juotava vettä siksi, että se pystyy välittämään meille tietoisuutta, laajentamaan tietoisuuttamme tietyillä aaltopituuksilla, jotka määräävät tämän informaatiosisällön.

Siksi kehoissamme on noin 70 % vettä, samoin kuin 70 % planeetastamme muodostuu vedestä. Samoin löydämme kehoistamme yksi % suolaa, kuten planeetastammekin. On mielenkiintoista todeta, että löydämme myös kultaa tai mitä tahansa hivenainetta samassa suhteessa Maaplaneetasta kuin omasta kehostammekin. Tämä on mikrokosmos - makrokosmos.

Vesi pitää kehossamme huolen siitä, että seisomme molemmat jalat maassa ja voimme kumartua - ja nousta tästä asennosta uudelleen ylös, koska vesi on tyypiltään kaksinapainen. Vesi itse on dipoli, kaksinapainen. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisessa vesimolekyylissä on plus ja miinusnapa, joita ympäröi sähkömagneettinen kenttä, jonka värähtelytaajuus voidaan myös mitata. Samalla tavoin myös Planeetallamme on plus- ja miinusnapa, joita ilmakehämme ympäröi. Mielenkiintoista on sekin, että ilmakehämme vastustus osoittaa samaa arvoa kuin aivomme sähkövirta, nimittäin 7,83 Hz. Tämä värähtelytaajuus on kohonnut tästä kuluneen vuoden aikana.

Tapetun veden kiderakenne  
Sen, mitä nyt kerron vedestä, on tieteellisesti ja objektiivisesti todistanut japanilainen vesitutkija Masaru Emoto. Hänen elektronimikroskoopilla ottamansa kymmenet tuhannet valokuvat todistavat sen, että vedellä on geometrinen rakenne. Vesi kadottaa tämän rakenteensa silloin kun tapamme sen. Veden kiderakenne hajoaa. Näin vesi joutuu dissonanssiin, kaoottiseen olotilaan, mikä vaikuttaa meihin erittäin häiritsevästi. Biofysikaaliselta alueelta tiedämme jo, että kun vesi virtaa vesijohdoissa useita satoja metrejä ja on samanaikaisesti näissä johdoissa vallitsevan paineen alainen, niin veden oma liike tuhoutuu näiden kilometrejä pitkien johtojen paineen aiheuttamana. Veden kiderakenne hajoaa näin ollen. Jo pelkästään tästä syystä tavallisella vesijohtovedellä ei ole lainkaan biofysikaalista laatua. Tämä lisäksi tulevat kemialliset saasteet. Hyvin harvat tietävät sen, että maataloutemme käyttää yli 300 erilaista peittaus- ja homeensuoja ainetta. Näistä 280:lla on syövän syntymistä edistäviä ominaisuuksia. Tämän lisäksi tulee nitraatti - jota vesijohtovedessä on lisääntyvä määrä. Vuoteen 1992 oli lainsäätäjä määrännyt, että näistä myrkyistä tutkitaan 63. Ainoastaan 63 näistä 300 myrkystä tutkittiin siitä huolimatta, että niillä tiedettiin olevan syöpää synnyttävä vaikutus. Asetusta muutettiin vuonna 1992, mistä tutkitaan ainoastaan 18 ainetta. Vaikka myrkkyjen kokonaismäärä nousee, tutkitaan niistä entistä harvempia. Voitteko tajuta tämän?    

Mitä meitä hyödyttää laisinkaan terveellinen ravinto ja kalliit lisäravinteet kun samanaikaisesti säästämme tärkeimmässä elintarvikkeessamme, vedessä? Kun vesi, jota eniten tarvitsemme, tekee meistä sairaita! Ei ole lainkaan turhaa puhua pyhistä lähteistä, jotka satoja, joissain tapauksissa tuhansia vuosia ovat palauttaneet ihmisille terveyden. Mitä tämä pyhä vesi on antanut ihmisille? Se on palauttanut heidän elämänvoimansa, riippumatta siitä, mikä heitä on vaivannut. Tähän pystyy vain terve vesi. Siksi toistan ja sanon, että kun nautimme elävää vettä, se antaa meille elämän. Mutta kun juomme kuollutta vettä, se antaa meille mahdollisesti kuoleman.

Pelkällä vedellä
Meille on esim. täällä suolaparantolassamme henkilöitä, jotka eivät nauti mitään muuta ravintoa kuin elävää vettä. Tiedotusvälineemme jättävät tarkoituksellisesti kertomatta, että maailmassa on jo tuhansia ihmisiä, jotka eivät nauti ravinnokseen mitään muuta kuin vettä. Tutkimukseemme osallistuu nainen, joka on elänyt pelkällä vedellä jo yli 20 vuotta. Ryhmään kuuluu myös neljä-vuotias lapsi. Sen jälkeen kun tämä lapsi lakkasi juomasta äidinmaitoa, hän nauttii vain pelkää vettä. Hän ei halua syödä mitään, eikä hänellä ole mitään ravintopuuteoireita. Jumalan kiitos hänen vanhempansa ovat tarpeeksi älykkäitä yrittääkseen syöttää häntä väkisin

Ajatelkaamme miten tämä on ylipäänsä lainkaan mahdollista. Kun tiedämme esimerkiksi, ettei kehomme pysty itse tuottamaan C-vitamiinia. Voisiko olla niin, että keho saa C-vitamiinin värähtelymallin vedestä? Eikö tässä yhteydessä ole mahdollisesti kysymys myös C-vitamiinin geometrisestä rakenteesta?

Englannissa on tehty mielenkiintoisia kokeita kissoilla. Kissat saivat pelkää mikroaalloilla lämmitettyä ravintoa. Myös niille annettu vesi käsiteltiin mikroaalloilla ennen juomista. Tärkeää tässä yhteydessä oli myös se, etteivät eläimet saaneet myöskään auringon värähtelytaajuuksia. Valitettavasti pystyttiin toteamaan, että eläimet kuolivat kolmen viikon sisällä. Ja miksi ne kuolivat? Olivatko ne nälkäisiä, ja jos eivät, olivatko ne syöneet liikaa? Tässä yhteydessä voimme kenties muistaa, miten intiaanit ennustivat jo 350 vuotta sitten, että olisi tulossa aika, jolloin valkoinen mies kuolisi nälkään täysi lautanen edessään. On todella hämmästyttävää miten vähän tarvitsemme syödä, kun pidämme huolen siitä, että syömme elävää ravintoa.

70 % kehomme painosta muodostuu vedestä. Jos painamme 70 kiloa, on tästä 50 kiloa vettä. Myös Planeettamme muodostuu 70 % vedestä, kuten jo totesin aikaisemmin. Tällä vedellä on muuan erityinen ominaisuus. Se voi välittää värähtelytaajuuksia, aaltopituuksia. Tässä yhteydessä on kysymys resonoivasta vaikutuksesta, jonka saamme vedestä. Kun aivan puhtaasti biokemiallisessa mielessä juomme liian vähän, kehomme solut kuivettuvat. Tämän kuivettumisen johdosta myös kehomme solut kuolevat. Biokemian ja biofysiikan on kuljettava käsi kädessä. Toisaalta on juotava tarpeeksi, ja kun puhun vedestä, tarkoitan myös puhdasta vettä. Emmehän pese pyykkiämmekään kupillisessa kahvia, appelsiinimehussa, vielä vähemmän cola-juomassa tai oluessa. On äärimmäisen tärkeää tajuta kokonaisvaltaisesti, että vesi on liuotin. Olemme jo todenneet, että voimme kuljettaa elämää kehoomme elävän veden avulla - ja kuolleen veden kautta usein kuoleman.

Vesi ja suola - osa 1 - yleistietoja
Vesi ja suola - osa 3 - suola


Nämä osat yhdessä muodostavat yhteenvedon useista Peter Ferreiran esitelmistä kesällä 2001 Brechtesgadenissa. 

© Marion Kuprat  Käännös ja muokkaus: ©Gracia Penttinen

Artikkelin  vapaa jakaminen on sallittu, niin kauan kuin sen teksti säilytetään kokonaisuudessaan ja sisältöä muuttamatta,  ja jos sen kirjoittaja - Gracia Penttinen - ja tämä blogisivu mainitaan.

Koko artikkeli "Vesi ja suola" on julkaistu kahdesti Minä Olen lehdessä
KirjaWasser & Salz- Urquell des Lebens, Dr.med Barbara Hendel & Peter Ferreira

Barbara Hendel on tämän jälkeen julkaissut itse kirjoittamanssa kirjan Himalaysuolasta. Saksalaisilla kirjamarkkinoilla on vuosien mittaan ilmestynyt useita Himalayan suolasta ja sen käytöstä kertovia kirjoja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar